Voor De Wind Gaan

207,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 37 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00524SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Voor de wind gaan – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Het kunstsculptuur “Voor de wind gaan” van Ger van Tankeren is een schitterend en origineel cadeau. Dit kunstwerk is vervaardigd uit een tinlegering met brons en een groot deel van de sculpturen is bevestigd op een marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een extra persoonlijke touch geeft.

Bijzondere creaties van een autodidact kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door zijn hele leven heen ontwikkeld, zonder formele kunstopleiding. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt. Zijn vakmanschap komt tot uiting in de elegante, gedetailleerde sculpturen die een breed publiek aanspreken.

Veelzijdigheid en perfectie

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking. Ze hebben verschillende thema’s die zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen perfect tot hun recht komen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Ontdek meer

Bent u geïnteresseerd in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Bezoek de galerie van Amersfoort Art en ontdek de prachtige werken van Ger van Tankeren en vele andere kunstenaars.