Volley

77,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00249SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Volley – een uniek kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek “Volley”, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een perfecte combinatie van verfijning en vakmanschap, ideaal als een bijzonder cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van zijn werken, waaronder “Volley”, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje luxe toevoegt.

Gedetailleerde afwerking en veelzijdige thema’s

Ger van Tankeren staat bekend om zijn oog voor detail en zijn vermogen om diverse thema’s tot leven te brengen in zijn kunstwerken. De sculpturen zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan, zowel voor huiselijke interieurs als professionele omgevingen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gewaardeerd om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het vakmanschap dat in elk stuk tot uiting komt. Van kleine tot grote beelden, Ger’s creaties zijn geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars wereldwijd.

Perfect als relatiegeschenk

De kunstwerken van Ger van Tankeren, zoals “Volley”, zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen, zijn deze sculpturen een gewaardeerd geschenk voor zakelijke relaties en speciale gelegenheden.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over “Volley” of andere werken van Ger van Tankeren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw vragen en bestellingen.