Voetbal

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00248SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Voetbal – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk als cadeau

Het kunstsculptuur “Voetbal” van Ger van Tankeren is een prachtig en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. Dit unieke beeld is vervaardigd uit een tinlegering met een bronsafwerking en is bevestigd op een stijlvolle marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel hij autodidact is, heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn sculpturen, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek.

Materiaal en afwerking

De beelden van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en gedetailleerde afwerking. De marmeren sokkel geeft het geheel een stijlvolle uitstraling, waardoor het beeld zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving goed tot zijn recht komt.

Veelzijdigheid en populariteit

De diverse thema’s van de beelden maken ze perfect voor verschillende settings, van persoonlijke decoratie tot zakelijke geschenken. Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.

Voeg het kunstsculptuur “Voetbal” van Ger van Tankeren toe aan uw collectie en geniet van een en stijlvol kunstwerk dat vakmanschap en elegantie uitstraalt.