Voetbal Duel

118,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00250SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Voetbal Duel door Ger van Tankeren

Een uniek kunstsculptuur

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Voetbal Duel” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een schitterend en origineel cadeau dat elke kunstliefhebber zal waarderen.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen zijn vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat het geheel een extra luxe uitstraling geeft.

Bijzonderheden en extra’s

Elk kunstwerk is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een persoonlijk en informatief tintje geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek.

Veelzijdige thema’s

De beelden van Ger van Tankeren beslaan verschillende thema’s en zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken. Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u eveneens contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Voeg dit unieke kunstwerk “Voetbal Duel” toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren.