Visa Versa

98,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 26 cm
Artikelnummer: MA00462SB-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Visa Versa: Een uniek kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Visa Versa van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit bijzondere werk is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke expressie, ideaal als een origineel cadeau of een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Materiaal en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronslaag, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen, inclusief Visa Versa, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de stabiliteit en esthetiek van het kunstwerk.

Kunstenaarsinformatie

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een gerespecteerd kunstenaar, bekend om zijn gedetailleerde en elegante sculpturen. Zijn werken spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn niet alleen geliefd vanwege hun schoonheid, maar ook vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Visa Versa is een ideaal relatiegeschenk, dankzij het verfijnde ontwerp en het vakmanschap waarmee het is gemaakt. Neem voor grotere afnames gerust contact met ons op.

Extra informatie

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje dat de titel en een biografie van de kunstenaar bevat, waardoor het een nog waardevollere toevoeging aan uw collectie wordt.

Voor bestellingen buiten Nederland en België, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.