Vertrouwen Schenken In De Toekomst (wijnstandaard)

76,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 8 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00384SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Vertrouwen schenken in de toekomst – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een en betekenisvol cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Vertrouwen Schenken In De Toekomst” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. In dit fraaie beeld kun je op unieke wijze een mooie fles wijn presenteren. Een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met brons, en vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel, straalt dit kunstwerk vakmanschap en stijl uit.

Kenmerken van het kunstwerk

  • Gemaakt van tinlegering met brons
  • Bevestigd op een marmeren sokkel
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn talent heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. Elk stuk, groot of klein, getuigt van zijn grote vakmanschap en oog voor detail.

Veelzijdige thema’s en toepassingen

De sculpturen van Ger van Tankeren beslaan diverse thema’s die zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving tot hun recht komen. Door de aantrekkelijke prijs en de verfijnde ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.