Verbondenheid

38,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 5 cm
Artikelnummer: MA00349SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Verbondenheid – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en origineel cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Verbondenheid” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en stabiliteit toevoegt.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

De kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vakmanschap door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar, wiens werken zowel in huiselijke als professionele omgevingen bewondering oogsten.

Toepassingen en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren variëren in thema en zijn perfect voor diverse settings. Of het nu voor uw eigen interieur is of als een stijlvol relatiegeschenk, de kunstwerken van Ger bieden altijd een passende en gewaardeerde keuze.

Relatiegeschenken

Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames en maak indruk met een cadeau dat vakmanschap en elegantie uitstraalt.