Up To Date Zijn

33,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 9 cm
Artikelnummer: MA00310SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Up to date zijn – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Up To Date Zijn” van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit indrukwekkende beeldwerk is een perfect en origineel cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Materiaal en vakmanschap

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Veel van de sculpturen zijn geplaatst op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de verfijnde esthetiek van het kunstwerk.

en betekenisvol

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook betekenisvol en persoonlijk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld. Zijn werk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het hoge vakmanschap. De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en worden vaak gekozen als relatiegeschenk vanwege hun unieke ontwerpen en betaalbaarheid.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn door hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een professioneel geschenk, “Up To Date Zijn” is een kunstwerk dat indruk maakt en gewaardeerd wordt.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op.