Trots (wanddecoratie)

183,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 34 x 20 cm
Artikelnummer: MA00738SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Trots (wanddecoratie) – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Trots” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons, en een groot deel ervan is bevestigd op een marmeren sokkel. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en de biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange toewijding en passie voor kunst heeft ontwikkeld. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail.

Elegantie en vakmanschap

De sculpturen van Van Tankeren zijn elegant en rijk aan details, waardoor ze een brede groep mensen aanspreken. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking. De diverse thema’s van de beelden maken ze perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Een geliefd relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een zakelijke blijk van waardering, de sculpturen van Van Tankeren maken altijd indruk.

Bestelinformatie

Voor vragen over grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Breng een stukje vakmanschap in huis met “Trots” van Ger van Tankeren en geniet van de tijdloze schoonheid van dit unieke kunstwerk.