Together

50,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00541SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Together – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Together, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend en origineel cadeau dat elke ruimte zal verfraaien.

Materiaal en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat zorgt voor een elegante en stabiele presentatie. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra persoonlijke touch geeft.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het vakmanschap dat in elk stuk tot uiting komt. Van kleine tot grote sculpturen, zijn werk spreekt een breed publiek aan dankzij de elegante details en diverse thema’s.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn niet alleen ideaal voor de huiselijke kring, maar ook zeer geschikt voor professionele omgevingen. Dankzij de betaalbare prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen bijzonder geliefd als relatiegeschenk.

Meer informatie

Heeft u interesse in grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.