Together (Wanddecoratie)

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 23 x 12 cm
Artikelnummer: MA00531SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Together (wanddecoratie) – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Together” van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau dat elke ruimte een bijzondere uitstraling geeft.

Hoogwaardige materialen

De sculpturen zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Bijzonder vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Elk kunstwerk is een toonbeeld van vakmanschap, vol met fijne details en elegantie.

Veelzijdige thema’s

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun diverse thema’s en hoogwaardige afwerking zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Inclusief informatie

Bij elk kunstwerk ontvangt u een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, zodat u meer te weten kunt komen over de maker en de inspiratie achter het kunstwerk.

Contact en grotere afnames

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ervaar de schoonheid en het vakmanschap van “Together” en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie.