Three Of A Kind

99,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
Artikelnummer: MA00415SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Three of a Kind – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Three of a Kind” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en is bevestigd op een elegante marmeren sokkel.

Unieke kenmerken

  • Gemaakt van een tinlegering met brons
  • Bevestigd op een marmeren sokkel
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontpopt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek.

Vakmanschap en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant, gedetailleerd en geschikt voor diverse thema’s. Ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen.

Beleef de schoonheid en het vakmanschap van “Three of a Kind” en voeg een stuk kunst toe aan uw collectie of verras iemand met dit bijzondere cadeau.