The Passage

104,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 29 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00510SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Passage – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “The Passage” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, straalt dit beeld elegantie en vakmanschap uit.

Kenmerken van The Passage

Elk sculptuur van Ger van Tankeren is met zorg vervaardigd en een groot deel van zijn werken is bevestigd op een marmeren sokkel. Dit geeft het beeld niet alleen stabiliteit, maar ook een luxe uitstraling. Het kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat het een nog waardevoller geschenk maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld door voortdurend kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. De thema’s van zijn werken variëren, waardoor ze zowel in huiselijke kringen als in professionele omgevingen perfect tot hun recht komen.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijke of zakelijke gelegenheid, “The Passage” is een geschenk dat indruk maakt.

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.