The Conductor

220,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 48 cm
Artikelnummer: MA00369SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Conductor – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur The Conductor van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een perfect cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Materialen en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een elegante bronzen laag. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat zorgt voor een luxe uitstraling en stabiliteit.

Bijzonderheden

Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit voegt een extra persoonlijk tintje toe aan dit al bijzondere kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het grote vakmanschap. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen.

Verken de wereld van Ger van Tankeren en voeg een stuk kunst toe aan uw collectie met The Conductor.