Tennisster

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00257SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Tennisster – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek en elegant kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Tennisster” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke beeld is een origineel en verfijnd cadeau dat zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving een blikvanger is.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en zijn daarna verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van deze kunstwerken, waaronder “Tennisster”, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling.

Details en vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd vanwege hun gedetailleerde en elegante ontwerp. Elk beeld, inclusief “Tennisster”, is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar.

Perfect als relatiegeschenk

De kunstwerken van Ger van Tankeren, zoals “Tennisster”, zijn niet alleen prachtige decoratieve stukken, maar ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de verfijnde ontwerpen zijn deze sculpturen een geliefde keuze voor zakelijke geschenken.

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren is een zeer gewaardeerde kunstenaar die zonder formele kunstopleiding zijn vakmanschap heeft ontwikkeld. Zijn beelden zijn geliefd bij een breed publiek en worden geprezen om hun elegantie en detaillering. Van groot tot klein, elk kunstwerk van Ger van Tankeren weerspiegelt zijn passie en toewijding aan het vak.

Neem voor grotere afnames of speciale verzoeken gerust contact met ons op.