Tennisser

77,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00258SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Tennisser – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Prachtig kunstwerk als uniek cadeau

Het kunstsculptuur “Tennisser” van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren is een schitterend en origineel cadeau. Deze sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling van het kunstwerk.

Kenmerken van het kunstsculptuur

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Bevestiging: marmeren sokkel
  • Inclusief: kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijk heeft ontwikkeld. Hij staat bekend om zijn uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap blijkt uit elk detail van zijn werken. Zijn beelden zijn elegant, vol details en spreken een breed publiek aan. Ze zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn zeer geliefd als relatiegeschenk vanwege hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen.

Perfect voor diverse gelegenheden

De kunstwerken van Ger van Tankeren, waaronder “Tennisser”, zijn ideaal voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een uniek cadeau voor een geliefde, een indrukwekkend kunstwerk voor uw eigen interieur, of een stijlvol relatiegeschenk voor zakelijke partners, deze sculpturen voldoen aan alle verwachtingen.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.

Beleef de kunst van Ger van Tankeren en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie met het kunstsculptuur “Tennisser”.