Tenderness

115,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 22 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00341SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ontdek het kunstwerk ‘Tenderness’ van Ger van Tankeren

Een prachtig kunstsculptuur

Tenderness is een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is een perfecte combinatie van vakmanschap en esthetiek, waardoor het een ideaal cadeau is voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder Tenderness, zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra dimensie geeft aan dit unieke kunstwerk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het grote vakmanschap dat erin terug te zien is. De werken van Ger van Tankeren zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Veelzijdigheid en thema’s

De kunstwerken van Ger van Tankeren, waaronder Tenderness, zijn geschikt voor diverse omgevingen. Of het nu gaat om een huiselijke setting of een professionele sfeer, deze beelden passen perfect in elke ruimte. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en speciale bestellingen

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, gerust contact met ons op. Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u eveneens contact met ons opnemen.

Beleef de schoonheid en het vakmanschap van Tenderness en voeg een stukje kunst toe aan uw collectie.