Surface

99,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00617SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Surface – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een kunstwerk voor elke gelegenheid

Surface is een schitterend kunstsculptuur gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is niet alleen een esthetische toevoeging aan elk interieur, maar ook een perfect cadeau voor speciale gelegenheden.

Materiaal en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een tijdloze en duurzame afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat de sculpturen een extra dimensie van verfijning geeft. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij zijn vakmanschap en oog voor detail. Zijn beelden zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan. De diverse thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een zakelijke gelegenheid of een persoonlijk cadeau, Surface is een kunstwerk dat indruk maakt.

Neem voor grotere afnames of specifieke wensen gerust contact met ons op.