Succes

115,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 31 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00553SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Succes – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Prachtig en origineel cadeau

Ontdek het elegante kunstsculptuur “Succes” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke beeld is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden. Het kunstwerk is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en wordt gepresenteerd op een marmeren sokkel, wat het een tijdloze uitstraling geeft.

Kenmerken van het kunstwerk

Elk sculptuur van Ger van Tankeren is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, waardoor het een persoonlijk en betekenisvol geschenk is. De beelden van Ger van Tankeren staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij een indrukwekkend portfolio opgebouwd en wordt hij gewaardeerd om zijn gedetailleerde en elegante sculpturen. Zijn werken variëren van groot tot klein en zijn geliefd bij een breed publiek.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren zijn geschikt voor diverse settings, van huiselijke kring tot professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijzen zijn ze ook zeer populair als relatiegeschenk. De verschillende thema’s van de sculpturen maken ze veelzijdig en passend bij verschillende gelegenheden en interieurs.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames van het kunstwerk “Succes” voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.