Stoel Met Meisje

80,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 20 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00584SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Stoel met meisje

Een kunstwerk van Ger van Tankeren

Ontdek het betoverende kunstsculptuur “Stoel met meisje” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige en originele kunstwerk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het kunstwerk.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een esthetisch aantrekkelijk stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door voortdurend kunst te maken. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van Tankeren’s werken variëren in thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke relaties, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit kunstwerk? Neem dan gerust contact met ons op.