Stoel Met Jongetje

80,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 20 cm
Artikelnummer: MA00583SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Stoel met jongetje – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Stoel met jongetje” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronslaag. Veel van de beelden, waaronder “Stoel met jongetje”, zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Dit draagt bij aan de luxe uitstraling en duurzaamheid van het kunstwerk.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het stuk en een korte biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het niet alleen een prachtig decoratief element, maar ook een waardevol verzamelobject.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en groot vakmanschap. Van kleinere sculpturen tot grotere werken, zijn beelden zijn elegant en vol details, en spreken een breed publiek aan.

Thema’s en toepassingen

De beelden van Ger van Tankeren variëren in thema en zijn perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze zeer geliefd als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.