Spirit

32,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 5 cm
Artikelnummer: MA00350SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Spirit – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek “Spirit”, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met brons en wordt geleverd op een elegante marmeren sokkel. Elk sculptuur wordt vergezeld van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De kunstsculpturen van Ger van Tankeren staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft Ger zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd, wat resulteert in kunstwerken die zowel elegant als gedetailleerd zijn. Zijn beelden spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Veelzijdig en geliefd

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn zeer geliefd als relatiegeschenk dankzij hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen. De verschillende thema’s van de beelden maken ze perfect voor diverse gelegenheden en settings. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een zakelijke attentie, “Spirit” is een kunstwerk dat indruk maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn hele leven gewijd heeft aan het maken van kunst. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek.

Neem voor grotere afnames voor bijvoorbeeld uw relatiegeschenk gerust contact met ons op.