Spelenderwijs

96,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00355SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Spelenderwijs – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek “Spelenderwijs”, een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking en wordt geleverd op een elegante marmeren sokkel.

Vakmanschap en details

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Als autodidact heeft hij geen formele kunstopleiding gevolgd, maar zijn vaardigheden verfijnd door zijn hele leven kunst te creëren. Zijn beelden, groot en klein, getuigen van zijn vakmanschap en oog voor detail.

Veelzijdigheid en aantrekkingskracht

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. De diverse thema’s van zijn sculpturen spreken een breed publiek aan, waardoor ze niet alleen geliefd zijn als decoratiestukken, maar ook als gewaardeerde relatiegeschenken.

Unieke kenmerken

– Gemaakt van tinlegering met bronzen afwerking
– Geleverd op een marmeren sokkel
– Voorzien van een kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Contact en bestellingen

Voor bestellingen buiten Nederland of België, of voor grotere afnames zoals relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Ervaar de elegantie en het vakmanschap van Ger van Tankeren met “Spelenderwijs” en voeg een uniek kunstwerk toe aan uw collectie.