Silhouette

200,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 55 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00472SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Silhouette – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Silhouette van de befaamde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een perfect en origineel cadeau, dat zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving een bijzondere plaats zal innemen.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder Silhouette, zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking. Veel van zijn werken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de verfijnde uitstraling van elk stuk.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het stuk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een inspirerende toevoeging aan uw collectie.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zijn werk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en wordt gewaardeerd door een groot publiek. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en geschikt voor diverse thema’s en gelegenheden.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voeg Silhouette toe aan uw collectie en geniet van het vakmanschap en de artistieke expressie van Ger van Tankeren.