Shake Hands

49,50

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 9 cm
Artikelnummer: MA00613SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Shake Hands – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Uniek kunstwerk voor elke gelegenheid

Ontdek “Shake Hands”, een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel cadeau dat elke kunstliefhebber zal waarderen.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en stabiliteit toevoegt.

Bijzonderheden van “Shake Hands”

Dit kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Hierdoor krijgt het kunstwerk extra context en waarde, en wordt het een nog specialer geschenk.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen zelf heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van kleine tot grote sculpturen, zijn werken zitten vol met details en elegantie.

Veelzijdig en geliefd

De beelden van Ger van Tankeren hebben verschillende thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestel “Shake Hands” vandaag nog

Voeg een vleugje kunst en elegantie toe aan uw ruimte met “Shake Hands” van Ger van Tankeren. Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.