Senses

148,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 32 cm
Artikelnummer: MA00471SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Senses: een prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het betoverende kunstsculptuur Senses, gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. Gemaakt van een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag, straalt dit sculptuur vakmanschap en elegantie uit. Veel van de sculpturen, waaronder Senses, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling.

Unieke kenmerken van Senses

  • Gemaakt van een tinlegering met een bronzen afwerking
  • Bevestigd op een marmeren sokkel
  • Inclusief kaartje met titel en de biografie van de kunstenaar

Over Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar van hoog niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn prachtige beelden, zowel groot als klein. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en oog voor detail.

Perfect voor elke omgeving

De beelden van Ger van Tankeren, zoals Senses, zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke ontwerpen en betaalbare prijzen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellingen en contact

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken. Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u ons ook altijd contacteren.