Seagull

65,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00538SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Seagull – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Het kunstsculptuur “Seagull” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren is een prachtig en origineel cadeau. Dit verfijnde beeld is gemaakt van een tinlegering met brons en is bevestigd op een marmeren sokkel, wat een gevoel van luxe en duurzaamheid uitstraalt.

Vakmanschap van Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een autodidact kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden verfijnd door een leven lang kunst te creëren. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerde kunstenaar, geliefd om zijn prachtige en gedetailleerde sculpturen.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren, zoals “Seagull”, zijn elegant en zitten vol met details. Ze spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen maken dit kunstwerk ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

cadeau

“Seagull” wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar zijn vermeld. Dit voegt een extra persoonlijk tintje toe, waardoor het een cadeau is voor elke gelegenheid.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om aan uw wensen te voldoen.

Neem vandaag nog “Seagull” in huis en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren!