Samenwerking In Balans

82,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00552SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samenwerking in balans – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Samenwerking In Balans” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons en worden vaak gepresenteerd op een elegante marmeren sokkel, wat een tijdloze en verfijnde uitstraling geeft aan elk interieur.

Unieke kenmerken van Samenwerking In Balans

  • Gemaakt van hoogwaardige tinlegering met brons
  • Geplaatst op een stijlvolle marmeren sokkel
  • Voorzien van een kaartje met de titel en biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar – Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zich heeft ontwikkeld zonder formele kunstopleiding. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Van Tankeren creëert zowel grote als kleine beelden die door hun elegantie en gedetailleerdheid een breed publiek aanspreken. Zijn kunstwerken zijn perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings en zijn zeer geliefd als relatiegeschenken.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Voor internationale bestellingen buiten Nederland en België, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.