Samenspraak

25,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 5 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: MA00346SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samenspraak – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

kunstwerk voor elke gelegenheid

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Samenspraak” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeldwerk is een ideaal en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn elegant geplaatst op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen zelf heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail van zijn beelden, die zowel elegant als vol details zijn.

Veelzijdigheid en thema’s

De sculpturen van Van Tankeren beslaan een breed scala aan thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel een huiselijke als professionele omgeving. Dankzij hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en prachtige ontwerpen, zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellen en contact

Voor meer informatie over dit unieke kunstwerk of voor grotere afnames, kunt u gerust contact met ons opnemen.