Samengaan (Wanddecoratie)

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 x 14 cm
Artikelnummer: MA00529SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samengaan (wanddecoratie) – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Samengaan is een prachtig kunstsculptuur gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is vervaardigd uit een tinlegering met een bronzen afwerking en staat op een elegante marmeren sokkel. Het kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan, waardoor het een en origineel cadeau is.

Details en kenmerken

  • Materiaal: Tinlegering met brons
  • Basis: Marmeren sokkel
  • Inclusief: Kaartje met titel en biografie van de kunstenaar
  • Perfect als cadeau of relatiegeschenk

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd door voortdurend kunst te maken. Zijn werken, variërend van groot tot klein, zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Waarom kiezen voor Samengaan?

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn geliefd om hun vakmanschap en veelzijdigheid. Ze passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen en zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geschikt als relatiegeschenk. Elk stuk straalt vakmanschap en artistieke finesse uit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Contact en grotere afnames

Voor vragen over bestellingen buiten Nederland of België, of voor grotere afnames zoals relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om aan uw specifieke wensen te voldoen.