Samen

229,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 31 cm
Artikelnummer: MA00688SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ontdek het kunstwerk ‘Samen’ van Ger van Tankeren

‘Samen’ is een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is niet alleen een prachtig decoratief element, maar ook een origineel cadeau dat een blijvende indruk maakt. De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Materiaal en afwerking

Het kunstwerk ‘Samen’ is gemaakt van een tinlegering die vervolgens met brons is afgewerkt. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel, wat zorgt voor extra stabiliteit en een luxe uitstraling. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en de biografie van de kunstenaar vermeld staan, waardoor het een persoonlijk en informatief tintje krijgt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door constant bezig te zijn met het maken van kunst. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek.

Unieke kenmerken van ‘Samen’

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en rijk aan details, wat ze geschikt maakt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. De diverse thema’s van zijn werken zorgen ervoor dat er altijd een passend kunstwerk te vinden is voor elke gelegenheid. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn de sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u ons contact opnemen.