Samen Zijn We Sterk

192,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 27 cm
Artikelnummer: MA00521SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen Zijn We Sterk – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Samen Zijn We Sterk” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid en voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur.

Materiaal en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en is vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een luxueuze en duurzame afwerking. Het kunstwerk is geplaatst op een stevige voet van steen, wat stabiliteit en een robuuste uitstraling garandeert.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel “Samen Zijn We Sterk” en een biografie van de kunstenaar Ger van Tankeren vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis en context.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactisch kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange ervaring heeft verfijnd. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Ger creëert zowel grote als kleine beelden die elegant zijn en vol zitten met details.

Toepassingen

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om aan uw wensen te voldoen.