Samen Sterk Kandelaar

60,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 11 cm
Artikelnummer: MA00293SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen sterk kandelaar

Prachtig kunstsculptuur van Ger van Tankeren

De “Samen Sterk Kandelaar” is een schitterend kunstsculptuur gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en vakmanschap

De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en luxueuze uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun verfijnde uitstraling.

en gedetailleerd

Elke “Samen Sterk Kandelaar” wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een esthetische aanvulling op uw interieur, maar ook een stukje geschiedenis en vakmanschap.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. De elegante en gedetailleerde ontwerpen van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De “Samen Sterk Kandelaar” is door zijn prachtige ontwerp en betaalbare prijs een zeer geliefd relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale bestellingen.

Contact

Voor bestellingen buiten Nederland of België, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.