Samen Naar De Top Kandelaar

49,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
Artikelnummer: MA00291SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

samen naar de top kandelaar

een kunstwerk van ger van tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Samen Naar De Top Kandelaar” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een origineel en betekenisvol cadeau.

materiaal en afwerking

Dit sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, afgewerkt met een bronzen laag, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra dimensie van luxe en stabiliteit toevoegt.

unieke kenmerken

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een uniek verzamelobject.

over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan. De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant, gedetailleerd en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen.

perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, ideaal voor zakelijke geschenken.

bestellen en meer informatie

Voor bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen. Bezoek onze website voor meer informatie over dit en andere kunstwerken van Ger van Tankeren.