Samen Naar De Toekomst Kijken

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 16 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00540SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen naar de toekomst kijken – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Samen Naar De Toekomst Kijken van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber en een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Materiaal en uitvoering

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, wat zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling. Veel van de sculpturen van Ger van Tankeren zijn geplaatst op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling van het kunstwerk. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden verfijnd door zijn hele leven kunst te creëren. Tegenwoordig is hij een zeer gewaardeerd kunstenaar die zowel grote als kleine beelden maakt. Zijn werken zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Veelzijdigheid en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren hebben uiteenlopende thema’s, waardoor ze perfect passen in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Door de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn deze kunstwerken ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Voor vragen over grotere afnames voor bijvoorbeeld relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.