Samen Groeien

69,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
Artikelnummer: MA00560SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen groeien – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Samen Groeien” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber en is perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronzen laag. Veel van deze kunstwerken, waaronder “Samen Groeien”, zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een stabiele en stijlvolle presentatie.

Unieke details en vakmanschap

Elk beeld van Ger van Tankeren straalt vakmanschap en oog voor detail uit. Als autodidact heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd, wat resulteert in kunstwerken die zowel elegant als gedetailleerd zijn. Zijn sculpturen zijn geliefd bij een breed publiek en passen perfect in diverse interieurs.

Biografie van de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidactische kunstenaar die zijn leven heeft gewijd aan het maken van kunst. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk stuk dat hij creëert.

Perfect als relatiegeschenk

De kunstwerken van Ger van Tankeren, zoals “Samen Groeien”, zijn zeer geliefd als relatiegeschenk. Door de betaalbare prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen een uitstekende keuze voor zakelijke geschenken.

Bij elk beeld ontvangt u een kaartje met de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar, wat een extra persoonlijke touch geeft aan dit unieke cadeau.

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.