Samen Er Tegenaan Gaan

64,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 20 cm
Artikelnummer: MA00331SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen er tegenaan gaan – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Samen Er Tegenaan Gaan” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse en stabiliteit toevoegt. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het geheel compleet maakt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door constant bezig te zijn met kunst. Zijn werken worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan. Van Tankeren’s beelden zijn elegant, gedetailleerd en geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Zijn kunstwerken zijn zeer geliefd als relatiegeschenk vanwege hun betaalbaarheid en prachtige ontwerpen.

Perfect als relatiegeschenk

De beelden van Ger van Tankeren zijn niet alleen een aanwinst voor uw eigen interieur, maar ook zeer geschikt als relatiegeschenk. De combinatie van vakmanschap, elegantie en betaalbaarheid maakt deze sculpturen een gewaardeerd cadeau voor zakelijke relaties.

Contact en speciale bestellingen

Heeft u interesse in grotere afnames of speciale bestellingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder om uw wensen te realiseren.