Samen Een Stap Vooruit

75,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 14 cm
Artikelnummer: MA00318SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen een stap vooruit – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Samen een stap vooruit, gecreëerd door de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel spektakel maar ook een origineel cadeau voor elke kunstliefhebber.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante afwerking. Veel van zijn werken, waaronder dit sculptuur, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

Bijzonderheden

Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visuele maar ook een informatieve aanvulling voor uw interieur of werkruimte.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zijn werk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het grote vakmanschap dat zichtbaar is in elk detail. De beelden van Ger van Tankeren zijn geliefd bij een breed publiek en passen zowel in een huiselijke als professionele omgeving.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geschikt als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.

Voeg Samen een stap vooruit toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en vakmanschap van dit unieke kunstwerk.