Samen De Grote Stap Nemen

34,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 8 cm
Artikelnummer: MA00309SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Samen de grote stap nemen – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het indrukwekkende kunstsculptuur “Samen De Grote Stap Nemen” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

Unieke kenmerken

Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en de biografie van de kunstenaar staan vermeld. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis dat u kunt koesteren.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn talenten heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan dankzij hun elegante en gedetailleerde ontwerp.

Toepassingen en thema’s

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames, zoals relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voeg “Samen De Grote Stap Nemen” van Ger van Tankeren toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid van dit kunstwerk.