Sail

398,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 43 cm
Artikelnummer: MA00439SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Sail” van Ger van Tankeren

Een uniek en origineel kunstwerk

Het kunstsculptuur “Sail” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren is een waar kunstwerk. Dit beeld, vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, is een schitterend en uniek cadeau voor elke kunstliefhebber. Elk sculptuur is zorgvuldig geplaatst op een elegante marmeren sokkel, wat het geheel een tijdloze en luxe uitstraling geeft.

Vakmanschap en details

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en oog voor detail. Ondanks dat hij autodidact is, heeft hij zijn vaardigheden door jarenlange toewijding en passie voor kunst verfijnd. Zijn beelden, groot en klein, zijn geliefd om hun elegantie en gedetailleerde afwerking. Elk kunstwerk van Van Tankeren vertelt een verhaal en spreekt een breed publiek aan.

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder “Sail”, zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. De verschillende thema’s van zijn werken maken ze geschikt voor diverse interieurstijlen en gelegenheden. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn deze beelden ook zeer populair als relatiegeschenk.

Biografie en erkenning

Ger van Tankeren heeft geen formele kunstopleiding gevolgd, maar zijn leven gewijd aan het creëren van kunst. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd in de kunstwereld voor zijn prachtige en gedetailleerde sculpturen. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een korte biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat een extra persoonlijke touch geeft aan dit unieke kunstwerk.

Contact en groothandelsmogelijkheden

Heeft u interesse in grotere afnames van het kunstsculptuur “Sail” voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en speciale voorwaarden.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren met het kunstsculptuur “Sail” en voeg een tijdloos kunstwerk toe aan uw collectie.