Rustgevende Kijk Naar De Toekomst

96,00

  • Techniek Verbronsd
Artikelnummer: MA00616SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Rustgevende kijk naar de toekomst

Een uniek kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Rustgevende Kijk Naar De Toekomst” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke expressie, ideaal voor zowel persoonlijke als professionele omgevingen.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking. Elk beeld is met de hand gemaakt en zorgvuldig afgewerkt, wat zorgt voor een unieke uitstraling en een lange levensduur. Veel van deze sculpturen worden geleverd op een stijlvolle marmeren sokkel, wat een extra vleugje elegantie toevoegt.

Een prachtig en origineel cadeau

“Rustgevende Kijk Naar De Toekomst” is niet alleen een visueel aantrekkelijk kunstwerk, maar ook een betekenisvol cadeau. Het wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het een bijzonder geschenk voor elke kunstliefhebber of als relatiegeschenk voor zakelijke partners.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange oefening en toewijding heeft ontwikkeld. Zijn werk wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreekt een breed publiek aan. De beelden van Ger zijn elegant, gedetailleerd en stralen vakmanschap uit. Ze zijn geliefd vanwege hun diverse thema’s en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele settings.

Perfect als relatiegeschenk

Door de combinatie van hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen en betaalbare prijzen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.

Voeg “Rustgevende Kijk Naar De Toekomst” toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van dit unieke kunstwerk.