Reaching For The Top (Xl)

356,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 48 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00430SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Reaching for the Top (XL) door Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Reaching for the Top (XL) van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau, ideaal voor zowel persoonlijke als professionele settings.

Materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Unieke details

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een stukje geschiedenis dat je kunt delen met anderen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Hoewel hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en gedetailleerdheid.

Geschikt voor elke gelegenheid

De beelden van Ger van Tankeren zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grote afnames

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, gerust contact met ons op.