Progress

123,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 44 cm
Artikelnummer: MA00457SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Progress – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een kunstwerk

Ontdek “Progress”, een prachtig kunstsculptuur van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een schitterend en origineel cadeau, perfect voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en zijn vaak bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd door continu kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden onderscheiden zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een groot vakmanschap. De werken van Ger van Tankeren zijn elegant, rijk aan details en spreken een breed publiek aan.

Kenmerken van Progress

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Sokkel: marmer
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Perfect voor elke omgeving

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de veelzijdige thema’s en de aantrekkelijke ontwerpen zijn deze beelden ideaal als relatiegeschenk. Ze voegen een vleugje elegantie en kunstzinnigheid toe aan elke ruimte.

Contact en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken. Wij staan klaar om u te helpen met uw bestelling en eventuele vragen te beantwoorden.