Playground

83,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 22 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00577SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Playground – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Playground” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een origineel cadeau dat elke ruimte kan verrijken.

Materiaal en afwerking

Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen, waaronder “Playground”, zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

Bijzonderheden

Elk kunstwerk van Ger van Tankeren wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het sculptuur niet alleen een esthetisch object, maar ook een stukje kunstgeschiedenis dat je in huis haalt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft verfijnd. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. Zonder formele kunstopleiding heeft Ger zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar die zowel grote als kleine sculpturen maakt. Zijn werken zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan.

Toepassingen en populariteit

De beelden van Ger van Tankeren, waaronder “Playground”, zijn geschikt voor zowel huiselijke omgevingen als professionele sferen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Neem voor grotere afnames of specifieke vragen gerust contact met ons op.