Perfect Match

50,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
Artikelnummer: MA00542SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Perfect Match – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van “Perfect Match”, een prachtig kunstsculptuur van de Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke en originele kunstwerk is een ideaal cadeau voor elke kunstliefhebber. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, en veel van de sculpturen zijn gemonteerd op een elegante marmeren sokkel. Elk stuk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een korte biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zijn beelden zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Ze zijn ideaal voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings.

Unieke kenmerken

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn geliefd om hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenk. De beelden variëren in thema, wat ze veelzijdig maakt voor verschillende gelegenheden en settings. Het vakmanschap en de aandacht voor detail in elk stuk maken deze sculpturen tot een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen met uw specifieke wensen en vragen.