Perfect Match (Wanddecoratie)

87,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 18 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00532SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Perfect Match (wanddecoratie)

kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Perfect Match is een schitterend kunstsculptuur, gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit prachtige kunstwerk vormt een origineel en stijlvol cadeau voor elke gelegenheid.

Materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronslaag. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun exclusieve uitstraling. Elk beeld komt met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd zonder formele kunstopleiding. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail. Van Tankeren’s beelden zijn geliefd om hun elegantie en veelzijdigheid, geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Veelzijdige thema’s

De kunstwerken van Ger van Tankeren bestrijken diverse thema’s, waardoor ze perfect passen in verschillende interieurs en sferen. De gedetailleerde en verfijnde ontwerpen maken deze sculpturen populair als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen met uw specifieke wensen en vragen.

Neem voor meer informatie of bestellingen buiten Nederland en België gerust contact met ons op.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Perfect Match en voeg een kunstwerk toe aan uw collectie!