Passie

107,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 20 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00573SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Passie – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Passie” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau dat elke ruimte tot leven brengt. De sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, en veel van deze werken zijn geplaatst op een elegante marmeren sokkel. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar staan vermeld.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische kunstenaar van uitzonderlijk niveau. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Tegenwoordig wordt hij zeer gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, zowel groot als klein. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een elegante, gedetailleerde afwerking die een breed publiek aanspreekt.

Materiaal en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en daarna verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De diverse thema’s van zijn sculpturen maken ze perfect voor zowel huiselijke omgevingen als professionele settings. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Heeft u interesse in grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en kunnen u voorzien van meer informatie over de mogelijkheden.