Partners

82,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 16 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00610SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Partners – een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Over het kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Partners” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en is vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een elegante en duurzame afwerking.

Details en afwerking

Een groot deel van de sculpturen, waaronder “Partners”, zijn bevestigd op een stevige marmeren sokkel. Dit geeft het kunstwerk niet alleen stabiliteit, maar ook een luxe uitstraling. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn, wat een extra persoonlijke touch toevoegt.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar van de bovenste plank. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail.

Veelzijdig en geliefd

De kunstwerken van Ger van Tankeren, zoals “Partners”, zijn geliefd bij een breed publiek. Ze zijn perfect voor zowel huiselijke interieurs als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames of specifieke vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om de perfecte kunstwerken voor uw behoeften te vinden.