Paradijsvogel

237,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 39 cm
Artikelnummer: MA00423SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Paradijsvogel: kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur ‘Paradijsvogel’ van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een schitterend en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en is bevestigd op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden onderscheiden zich door hun vakmanschap, elegantie en oog voor detail. Van Tankeren’s werken spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Vakmanschap en thema’s

De beelden van Ger van Tankeren zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en aantrekkelijke afwerking. De diverse thema’s van zijn werken maken ze perfect voor elke setting, van persoonlijke woonruimtes tot zakelijke omgevingen. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Unieke kenmerken van ‘Paradijsvogel’

‘Paradijsvogel’ is een kunstwerk dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt. De combinatie van materialen en de gedetailleerde afwerking maken dit sculptuur tot een eyecatcher in elke ruimte. Of u nu een kunstliefhebber bent of op zoek bent naar een bijzonder geschenk, ‘Paradijsvogel’ zal zeker indruk maken.

Contact en bestellingen

Voor grotere afnames of specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw behoeften.