Paradijsvogel II

237,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 39 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00424SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Paradijsvogel II – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Beschrijving

Paradijsvogel II is een indrukwekkend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een prachtige bronslaag. Het beeld is bevestigd op een marmeren sokkel, wat de elegantie en duurzaamheid van het stuk benadrukt.

Een prachtig en origineel cadeau

Dit kunstsculptuur is niet alleen een esthetische toevoeging aan elk interieur, maar ook een perfect cadeau voor kunstliefhebbers. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of een zakelijke gelegenheid, Paradijsvogel II zal zeker indruk maken.

Details en vakmanschap

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn hele leven heeft gewijd aan het creëren van kunst. Zijn werken staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vakmanschap. De sculpturen van Ger zijn elegant, gedetailleerd en spreken een breed publiek aan. Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat een extra dimensie toevoegt aan dit bijzondere kunstwerk.

Thema’s en veelzijdigheid

De beelden van Ger van Tankeren hebben verschillende thema’s die zowel in huiselijke kring als in professionele omgevingen perfect tot hun recht komen. Door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen zeer geliefd als relatiegeschenk.

Contact en grotere afnames

Neem voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, gerust contact met ons op. Voor bestellingen buiten Nederland of België kunt u eveneens contact met ons opnemen.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren heeft zich door zijn eigen toewijding en passie ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden, groot en klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek. De combinatie van tinlegering en bronzen afwerking zorgt voor een tijdloze uitstraling die in elke omgeving tot zijn recht komt.

Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van Paradijsvogel II en voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie.